Brennevin
Viser alle 9 resultater
-
Syversen, Odd Magnar: AKEVITT! – Linjer om Løiten (Med Halvor Heuch: Norsk akevittguide) (Signert)
kr 350Fin bok om Løitens Akevitt. Hilsen fra forfatteren på forsatsblad.
-
Dege, Hroar: HISTORIEN OM DE NORSKE AKEVITTER – Aqua Vitae fra trolldomskunst og magi til moderne industri fortalt i tekst og bilder (Signert)
kr 400Fin bok om de norske akevitter. Signert av forfatteren.
-
Jepsen, Hans Lyngby: BRÆNDEVIN BJESK OG BITTER (Dansk)
kr 150Fin bok om smakstilsetninger man kan bruke i brennevin.
-
Vold, Elin Kragset: GODT DRIKKE (Utgitt av Vestfold Bygdekvinnelag)
kr 250Fin bok om godt drikke av mange slag man kan lage selv som vin, brennevin, juice, melk, saft, kaffe og te.
-
Steingrimsen, Oskar: DIN EGEN DRAM – En kortfattet innføring i kunsten å kridre brennevin med urter og planter fra norsk villflora – Revidert utgave
kr 250Fin bok om kunsten å krydresitt eget brennevin med planter fra norsk natur.
-
Berulfsen, Torkjell: EDLE DRÅPER (Om brennevin av mange slag)
kr 200Fin bok om brennevin av mange slag, som Akevitt, Sherry, Whisky Cognac og mange flere.
-
Svensson, Haakon: VIN OG BRENNEVIN – Cocktails og andre mixed drinks, fruktvin, sider, øl, samt bemerkninger og de forskjellige drikkevarers anvendelse
kr 150Fin bok om vin og brennevin i en meget vakker skinninnbinding med topp gullsnitt.
-
Nygaard, Truls: NORSK BRENNEVINSLEKSIKON – samt brennevinsbrenningens historie i Norge
kr 150Fin bok om brennevin, både som leksikon og historiebok.
-
Wicklund, Erling Tambs: BØNDENE OG BRENNEVINSSPØRSMÅLET I NORGE 1800-1850
kr 200Fin bok om en kanskje lite kjent del av norsk historie.