Kokebok
Viser 1–16 av 175 resultater
-
Lind, Randi / Tindlund, Tommy: TRADISJONER – MAT OG MERKEDAGER
kr 350Fin bok om mat knyttet til forskjellige merkedager. Oppskrifter.
-
Thiis, Mina: SUPPER OG SMÅRETTER (1936)
kr 200Fin klassisk kokebok.
-
Erken, Henriette Schønberg: STOR KOKEBOK FOR STØRRE OG MINDRE HUSHOLDNINGER (1951)
kr 700En klassisk norsk kokebok. Her i et fast og fint eksemplar.
-
Bergene, Bjørn / Bonnegolt, Kari: TA TE DÆ – DE ER MEIR BORTI! – Kultur, historie og tradisjon om mat og drikke i Lågendalen (Signert)
kr 250Morsom bok om kultur, historie og tradisjon knyttet til mat og drikke i Lågendalen i Vestfold. Signert av forfatteren.
-
Scicolone, Michele: TIL BORDS I ITALIA
kr 250En vakker bok som en gastronomisk reise gjennom Italia. Oppskrifter og reiseforslag.
-
Goldstein, Joyce: TIL BORDS I SPANIA OG PORTUGAL
kr 250En vakker bok som en gastronomisk reise gjennom Spania og Portugal. Oppskrifter og reiseforslag.
-
Høglund, Kari H. / Gøthesen, Erik: MORSOMME KAKER
kr 150Fin bok med ideer til å bake morsomme kaker.
-
Løken, Olaug: KOKEBNOK FOR ALMINNELIGE HUSHOLDNINGER (1925)
kr 150 -
Erken, Fru Henriette Schønberg: STOR KOKEBOK FOR STØRRE OG MINDRE HUSHOLDNINGER (1941)
kr 600En klassisk norsk kokebok .
-
Boxer, Arabella: URTER – 170 fristende oppskrifter med friske urter
kr 250Fin bok med oppskrifter på bruk av friske urter.
-
Swahn, Jan-Öjvind: KRYDDER – Historien om kryddernes opprinnelse, bruk og egenskaper
kr 200Fin bok om krydder og bruken av dem.
-
Helgesen, Tom V. / Andersen, Per: EN SMAK AV ØSTFOLD – 80 retter fra 18 kommuner
kr 250Fin kokebok med oppskrifter på 80 retter fra 18 kommuner i Østfold.
-
Ousland, Børge: SKRUBBSULTEN – Mat fra naturens eget kjøkken (Signert)
kr 350 -
Larsen, Byråchef Dina / Rabbe, Husmorskolebestyrerinne Dorthea: OPBEVARING OG KONSERVERING AV MATVARER (1938)
kr 150Interessant gammelt hefte om oppbevaring av matvarer. (1938)
-
Paulsen, Knut Vidar: HVALFANGERMAT OG MAT AV HVAL
kr 200Fin liten bok med oppskrifter på mat brukt på hvalfangst og mat der hval er en av ingrediensene.