Kokebok
Viser 145–160 av 175 resultater
-
Kielland, Ruth Marcussen (red): DESSERTGLEDER
kr 100Fin dessertbok med mange oppskrifter.
-
NORSK MAT FRA LANDSDEL TIL LANDSDEL – Området rundt Oslofjorden, Østfold, Oslo og Akershus, Vestfold
kr 120Fin kokebok med oppskrifter fra områdene rundt Oslofjorden.
-
SJOKOLADE – Lekre og lettlagde trinn for trinn-oppskrifter
kr 80Fin bok med sjokoladeoppskrifter i mange varianter.
-
Frydenlund, John Tore / Andersen, Nils-Henrik: SKIPSKOST – Fra hverdagskost til festmat
kr 150fin kokebok der oppskriftene er satt inn i en kulturhistorisk sammenheng.
-
Lundberg, Helene S.: LEKRE KAKER DU LAGER SLEV
kr 100Flott bok om å bake lekre kaker. Rikt illustrert.
-
Kellermann, Monika: ASCHEHOUGS STORE KOKEBOK
kr 180Flott kokebok med 400 oppskrifter.
-
Hovig, Ingrid Espelid: DEN NYE SMÅRUTETE KOKEBOKEN – Utvidet utgave med bakeoppskrifter
kr 150En klassisk norsk kokebok, nå med bakeoppskrifter.
-
Hærland, anne Kat / Hellstrøm, Eyvind: INN MED SØLVSKJE – Bagatellmat gjort forståelig
kr 250Flott kokebok med gode oppskrifter.
-
Rasimus, Liisa: UNDER THE MIDNIGHTSUN – Liisa cooks and tells
kr 100Fin bok med oppskrifter og tekster om livet under Midnattssolen. Tekst på engelsk. Text in english.
-
Müller, Fredrik L.: VINLEGGING FOR HVERMANN (1945)
kr 150Fin gammel bok om vinlegging. Skyggen til venstre på bildet er fingre!
-
Lundberg, Helene S.: SØTE FRISTELSER, BLOMSTER OG SERVIETTER
kr 150Fin bok med oppskrifter og ideer.
-
Teknologisk forlag: DEN STORE KAKEBOKEN
kr 200Fin bok om kakebaking til de fleste anledninger.
-
Ludl, Edgar: KULINARISKE ERINDRINGER
kr 150Fin kokebok.
-
Schuster, Michael: GLEDENS DRUER – Om viner og vinprøving for deg som vil bli kjenner
kr 100Fin bok om å lære vin å kjenne.
-
Egeland / Eggen m.fl: MELLOM HIMMEL OG HAV ER DET MYE GODT ( Kokebok)
kr 80Fin kokebok for amatører og proffesjonelle.
-
Kielland, Ruth Marcussen (red): DESSERTGLEDER
kr 150Fin bok om desserter.