Kokebok
Viser 161–175 av 175 resultater
-
Fægri, Knut: KRYDDER – På kjøkkenet og i verdenshistorien
kr 100Fin bok om krydder.
-
Swahn, Ja-Öjvind: KRYDDER – Historien om kryddernes opprinnelse, bruk og egenskaper
kr 100 -
DEILIGE DESSERTER AV ALLE SLAG – Iskrem, mousse, fromasj, suffle, marengs, sorbet, dessertkaker og pai
kr 80Fin bok om desserter. Oppskrifter.
-
FRISTENDE DESSERTER – En samling med mer enn 100 grunnleggende oppskrifter
kr 70Fin liten dessertbok.
-
Hovig, ingrid Espelid: DEN BLÅRUTETE KOKEBOKEN
kr 120En klassisk kokebok.
-
Kringelbach, George: FORFATTERNE GÅR TIL BORDS
kr 100Fin bok med oppskrifter fra en mengde forfattere fra hele verden, gjennom 1000 år.
-
SOMMERMAT I LARVIK-DISTRIKTET
kr 100Fin bok med sommerlige matoppskrifter. Utgitt av Østlandsposten.
-
Tina Nordström. KJEMPEGODT, TINA – 55 nye oppskrifter fra TV-programmene
kr 100Fin kokebok av og med Tina Nordström.
-
NORSK LAM I VERDENSTOPPEN – 63 gode lammeoppskrifter fra det norske kokkelandslaget
kr 100Fin kokebok med lam som hovedingrediens i oppskriftene.
-
Brimi, Arne: ÅRSTIDER – Norsk tapas, turmat og vennemiddager
kr 150Fin kokebok fra Arne Brimi.
-
Brimi, Arne / Kaspersen, Ardis: NORGES NASJONALRETTER – En matglad reise i vårt eget land
kr 120Kokebok med retter fra hele landet, dels ordnet etter fylke.
-
Lundberg m.fl.: DESSERTER FRA MANGE LAND
kr 200Fin dessertbok.
-
Gausdal / Alfsen: FAMILIEKOKEBOKA
kr 150Karakterisert som tiårets beste kokebok. Flott kokebok!
-
Oliver, Jamie: GJØR SOM JAMIE
kr 200Teknikker, kjøkkentips og oppskrifter.
-
Dimbleby, J.: MESTERKOKKENS INTERNASJONALE KOKEBOK
kr 120Fremgangsmåter, ingredienser, oppskrifter, inspirasjon.