Kokebok
Viser 17–32 av 175 resultater
-
Paulsen, Knut Vidar: HVALFANGERMAT OG MAT AV HVAL (Signert)
kr 250Fin liten bok med oppskrifter på mat brukt på hvalfangst og mat der hval er en av ingrediensene. Hilsen fra forfatteren på tittelblad.
-
Hagen, Helge: PØLSER OG ØL – Metoder-Oppskrifter-Kulturhistorie
kr 200Boken er en veiviser til hjemmelaging av pølser og ølbrygging.
-
Grahl-Nielsen, Thora: SYLTETID OG SUKKERKORT (1940)
kr 250Morsom gammel bok om sylting i rasjoneringstider under krigen. Boken er utgitt i 1940.
-
Lillienbourg, Carla / Jøek, Gerda: DEN UNGE FRUES KONSERVERINGSBOG (1944) Dansk
kr 200Fin gammel bok om konservering av frukt, bær og grønnsaker. Tekst på dansk.
-
Lindberg, Marie: VEGETARISK KOGEBOG – 2. utgave 1918 dansk
kr 250En tidlig vegetarisk kokebok utgittførste gang i 1910. Dette er 2. utgave 1918 i dansk språkdrakt.
-
Lindberg, Marie: VEGETARISK KOGEBOG – 1. utgave 1910
kr 400En tidlig vegetarisk kokebok utgitt i 1910. Utgitt av Den Norske Bogmission.
-
Ambjørnrud, Olga m.fl. (red): NORSK MAT
kr 200En klassisk kokebok med norsk mat. Boken ble utgitt første gang i 1965
-
Bergene, Bjørn / Bonnegolt, Kari: TA TE DÆ – DE ER MEIR BORTI! – Kultur, historie og tradisjon om mat og drikke i Lågendalen
kr 200Morsom bok om kultur, historie og tradisjon knyttet til mat og drikke i Lågendalen i Vestfold.
-
Askeland, Gunnar: NORSK MAT FRA MANGE GRYTER
kr 100Fint hefte med matoppskrifter. Gode råd av bl.a. skuespiller Alfred Maurstad og andre matglade. Trolig utgitt på 50-tallet.
-
ALLE KVINNER BAKER 1953-54
kr 150Fint blad med kakeoppskrifter, utgitt av ukebladet Alle Kvinner i 1953. Veldig pent blad.
-
Thiis, Mina: DESSERT-KAKER OG KONFEKT (1936)
kr 400En klassiker blant kokebøker. Kokebok/bakebok med dessert-kaker som tema.
-
Schønberg-Erken, Henriette: STOR KOKEBOK FOR STØRRE OG MINDRE HUSHOLDNINGER – 1. utgave 1914
kr 3900En av norges mest berømte kokebøker. Her i 1. utgave 1914. Uvanlig å finne.
-
Årstrand, Sandra: MEDELTIDA MAT -på modern svenska (Middelaldermat)
kr 250Fin bok med matoppskrifter fra middelalderen. Tekst på svensk.
-
Risner jr, Per Asbjørn / Witt, Therese: COGNAC – Historien, Guiden og de norske cognaceventyrerne
kr 250Fin nyttig bok om Cognac.
-
SMÅRETTER – Morsom, god og lettlaget mat (CAP-bøkene)
kr 150En klassisk kokebok fra CAP-serien, som utkom på 50-tallet.
-
Ambjørnrud, Olga m.fl. (red): NORSK MAT
kr 200En klassisk kokebok med norsk mat.