Kokebok
Viser 81–96 av 175 resultater
-
Santelmann, Kirsten: MAT FOR KROPPEN, FØDE FOR SJELEN – En kulinarisk reise gjennom verdensdeler og kulturhistorie, vitaminer og mineraler
kr 150En annerledes kokebok med oppskrifter fra mange steder.
-
Kjøkkenklassikere FORRETTER – Forrettene du bare må ha
kr 100Fin bok med forretter.
-
De’Medici, Lorenza: FORELSKET I FRUKT
kr 150Fin bok om frukt og oppskrifter med frukt.
-
Berens, Christer / Pal, Rune: HELT CHEF! Bli chef på eget kjøkken og få gjestene til å trives (Signert)
kr 250Fin kokebok. Sigert av Christer Berens.
-
Berens, Christer: MAT + VIN = SANT (Signert)
kr 200Fin kokebok med vin i sentrum. Den løse vinguiden mangler. Hilsen fra forfatteren på friblad.
-
Marvik, Marit S.: KNALLGODT! -Mat til hverdag & fest
kr 150Fin bok med matoppskrifter for de fleste anledninger.
-
Hellstrøm, Eyvind: ENKLE & PERFEKTE MENYER
kr 200En flott kokebok.
-
Tjersland, Dag m.fl.: ITALIA (Både om Italia og med oppskrifter)
kr 200Fin bok med historier fra Italia og mange matoppskrifter.
-
Hovig, Ingrid Espelid: DEN SMÅRUTETE KOKEBOKEN (2. reviderte utgave)
kr 150Fin klassisk kokebok.
-
Otto Mønsteds kogebok MAD OG KVADRATER (1939)
kr 250En uvanlig, gammel dansk kokebok.
-
Thiis, Mina: SUPPER OG SMÅRETTER (1949)
kr 150Fin klassisk kokebok.
-
Kirste, Anna (red): GOD MAT (1951)
kr 150Fin gammel kokebok med oppskrifter på middager, kaker, desserter og mye mer.
-
Wiese, Claus / Hjelle, Øyvind / Utigard, Svein: 7 DAGER I PYRENEENE
kr 200Boken er en kulinarisk reise i Pyreneene. Oppskrifter.
-
Tjersland, Dag m.fl.: ITALIA
kr 250Flott stor kokebok med itlaienske oppskrifter.
-
Wolter, Annette: SPESIALITETER FRA 30 LAND
kr 100Fin bok med matoppskrifter fra 30 land.
-
Ludl, Edgar: KULINARISKE ERINDRINGER
kr 150Flott kokebok.