Kokebok
Viser 113–128 av 175 resultater
-
Østhagen, Tommy m.fl: UTSØKT – Norske råvarer i verdensklasse
kr 200Fin kokebok med bruk av norske råvarer.
-
Kokekunst DESSERTER
kr 100Fin bok med oppskrifter på desserter.
-
Tunberger, Pernilla: PERNILLES KOKEBOK
kr 80Fin kokebok.
-
DEILIGE DESSERTER AV ALLE SLAG – Iskrem, mousse, fromasj, suffle, marengs, sorbet, dessertkaker og pai
kr 120Fin bok om desserter av mange slag.
-
Erken, Henriette Schønberg: KJØKKENALMANAKK 1939
kr 500En uvanlig bok med oppskrifter for hver dag og med mye annet kjøkkenrelatert stoff.
-
COCTAILS MED GODT TILBEHØR
kr 100Fin bok om coctails og tilbehøret.
-
Goldstein, Joyce m.fl.: MIDDELHAVET – En kulinarisk reise – Klassiske oppskrifter fra Middelhavslandene
kr 250Flott bok om mat fra Middelhavslandene.
-
Skeie, Geir: VERDENSMESTER – Fra bardom til Bocuse d’or
kr 200En flott kokebok. Man blir sulten av å lese sånt!
-
Hellstrøm, Eyvind: ENKLE & PERFEKTE MENYER
kr 200Flott kokebok av Eyvind Hellstrøm.
-
Hellstrøm Eyvind: HELLSTRØMS JULEBORD – 42 tradisjonsrike oppskrifter signert norges mest kjente kokk
kr 200Flott kokebok med retter til julebordet.
-
Westlie, Marit Røttingsnes: FRU TIMIANS BESTE SOMMERMAT
kr 150Fin kokebok med de beste sommeroppskrifter, også kaker.
-
Braw, Anna / Jordahl, Anne Marit (red): KIRKEKAFFE – Boller, bønner og beretninger
kr 150Fin bok med mange oppskrifter fra det ganske land, sammen med nostalgiske bilder og fortellinger.
-
Walfridson, Marguerite: VINDU MED BASILIKUM – Om urter og krydder og urtekrydret mat med oppskrifter
kr 120Fin bok om urter og krydder og om bruken av dem. Oppskrifter.
-
Hellstrøm, Eyvind: ENKLE & PERFEKTE MENYER
kr 220Flott stor kokebok.
-
MÅLTIDSAKADEMIENS ÅRBOK 2002 – Kommunikativa måltider del 3
kr 100En stor fin bok om måltider. Oppskrifter.
-
Thiis, Mina: FISK KJØTT OG GRØNNSAKER
kr 150En klassisk norsk kokebok.