Kokebok
Viser 129–144 av 175 resultater
-
Kringelbach, George (red): FORFATTERNE GÅR TIL BORDS
kr 100Spennende kokebok med oppskrifter og historier om forfatternes forhold til bordets gleder. Mange forfattere fra alle tider over hele verden.
-
Hansen, Finn Edvin / Pedersen, Kåre Vidar: DET SMAKER AV VILT – Hjortevilt, Bever, Hare
kr 150Fin kokebok for vilt.
-
Norsk mat fra landsdel til landsdel OMRÅDET RUNDT OSLOFJORDEN
kr 100Fin kokebok med oppskrifter fra områdene rundt Oslofjorden.
-
PERFEKTE SMOOTHIES – En samling med mer enn 100 grunnleggende oppskrifter
kr 100Fin bok for å lage smoothies.
-
Kjøkkenklassikere: SJOKOLADE – Sjokoladeoppskriftene du bare må ha
kr 250Fin bok om sjokolade.
-
Johansson, Magnus: KONDITORENS BESTE SJOKOLADEOPPSKRIFTER – Kaker, konfekt og desserter
kr 250Fin bok med sjokoladeoppskrifter.
-
Teknologisk forlag: DEN STORE KAKEBOKEN
kr 150Fin kakebok med mange oppskrifter og tips.
-
Hoel, Merete Lie: BORD TIL GLEDE – TIL BORDS MED FERDINAND FINNE
kr 150Fin bok med kunstneren Ferdinand Finne i sentrum.
-
KRISTINAS KOKEBOK – Vegetariske retter til hverdag og fest
kr 70Fin vegetarkokebok.
-
Boxer, Arabelle: KRYDDER – En komplett krydderguide med over 150 fristende oppskrifter
kr 250Flott stor bok om krydder.
-
Hald, Fredrik: LAKS OG ØRRET – Helt enkelt
kr 120Fin bok med matoppskrifter med laks og ørret.
-
Mitt kjøkken: SOPPRETTER
kr 100Fin bok med oppskrifter på retter med sopp.
-
Fernandez, Rafi: MAT FRA INDIA – Enkle, velsmakende og klassiske retter
kr 100Fin bok med matoppskrifter fra India.
-
Le Bois, Ruby: KLASSISK KAJUN – Sterk og krydret mat fra Louisiana
kr 100Fin bok med matoppskrifter fra Louisiana i USA.
-
Iversen, Nils Norman: FEST
kr 120Fin bok med en mengde tips til festen, både pynting og oppskrifter.