Mat
Viser alle 14 resultater
-
Lind, Randi / Tindlund, Tommy: TRADISJONER – MAT OG MERKEDAGER
kr 350Fin bok om mat knyttet til forskjellige merkedager. Oppskrifter.
-
Askeland, Gunnar: NORSK MAT FRA MANGE GRYTER
kr 100Fint hefte med matoppskrifter. Gode råd av bl.a. skuespiller Alfred Maurstad og andre matglade. Trolig utgitt på 50-tallet.
-
Årstrand, Sandra: MEDELTIDA MAT -på modern svenska (Middelaldermat)
kr 250Fin bok med matoppskrifter fra middelalderen. Tekst på svensk.
-
Johansen, Hege: STREIFTOG I PROVENCE – Matveien til et paradis
kr 200Fin bok om mat i Provence. Mange oppskrifter.
-
Hellstrøm, Eyvind: GODE ADRESSER – Europa rundt med ganen som veiviser
kr 150Fin bok med adresser og omtaler av gode spisesteder rundt om i Europa.
-
Wiborg, Catherine: PÅ TOKT I MIDDELHAVET – Natur, kultur og gastronomi fra Capri til Saint-Tropez
kr 200Fin bok om natur, mat og kultur i Middelhavet.
-
Gööck, Roland: GOD MAT FRA HELE VERDEN
kr 150Fin bok med matoppskrifter fra hele verden.
-
Raybo, Bjørg A. / Løvmo, Olav: REN MAT FRA HAGEN
kr 100Fin bok om å dyrke ren mat i hagen.
-
Rusk, Göran: NYTELSE, NÆRING, KULTUR – En bok om mat og drikke
kr 120Fin bok om mat og drikke opp gjennom historien.
-
Kringelbach, George: FORFATTERNE GÅR TIL BORDS
kr 100Fin bok med oppskrifter fra en mengde forfattere fra hele verden, gjennom 1000 år.
-
Wiker, Gøril: LYST PÅ LIVET – Små og store høytidsstunder
kr 150En fin om hvordan lage flotte festkvelder. Mange matoppskrifter.
-
SOMMERMAT I LARVIK-DISTRIKTET
kr 100Fin bok med sommerlige matoppskrifter. Utgitt av Østlandsposten.
-
Brimi, Arne / Kaspersen, Ardis: NORGES NASJONALRETTER – En matglad reise i vårt eget land
kr 120Kokebok med retter fra hele landet, dels ordnet etter fylke.
-
Hanssen: MAT PÅ NORSK
kr 200Mange gode oppskrifter med norsk mat. Med bidrag ev bl.a. mesterkokk Odd Ivar Solvold.